Over Freddie

Vind je het lastig om jouw missie op een krachtige manier over te brengen aan collega’s/medewerkers binnen jouw organisatie? Ben je bang dat je deze verandering en verbetering niet zelf kunt realiseren?  

Ik weet hoe jij je voelt. Sinds 2006 ben ik al eindverantwoordelijke voor Business Units of BV’s binnen een organisatie. Ik heb in die rol kennisgemaakt met alle facetten van het intern ondernemerschap. Verantwoordelijkheden voor commercie, operatie, financiën en HR zijn onderwerpen waar ik mijn hand sindsdien niet meer voor omdraai. Natuurlijk heb ik wel gemerkt dat je daarbij op vele borden moeten kunnen schaken om succesvol te kunnen zijn. 

In die periode heb ik ondervonden dat met alle ondersteuning die je vanuit een organisatie krijgt, uiteindelijk de mensen het verschil kunt laten maken. ‘De vent/vrouw maakt de tent’. Als je een duidelijke visie hebt en daar ook consequent naar handelt, krijg je uiteindelijk ook medewerkers die goed in dat concept passen en daar zeer succesvol in kunnen opereren. Mijn kennis deel ik graag met jou!

Nieuwsgierig geworden? We kunnen op verschillende manieren samenwerken. Ontdek de mogelijkheden.


Meer over Freddie

Ik geloof in de kracht van mensen en ben er van overtuigd dat ieder mens een talent heeft. Het is de kunst om dat talent te ontdekken en daardoor van (meer)waarde te laten zijn voor de organisatie. Als je daar ook consequent naar handelt, krijg je uiteindelijk ook medewerkers die goed in dat concept passen en daar zeer succesvol in kunnen opereren.

Mijn Drive
Energie krijg ik van zaken ‘in beweging’ brengen en mensen helpen zichzelf te ontwikkelen. Ik heb een hele hoge ratio van collegae die onder mijn leiding horizontale of verticale groei hebben gemaakt. Ik haal het beste uit jouw organisatie!

Van goed naar beter
Je gaat van goed naar beter als je constante focus houdt op wat altijd nog beter kan. Als je daarin je medewerkers faciliteert, dan is mijn ervaring dat de ontwikkeling vele malen sneller gaat (bottum up) dan het top down opleggen van verbetercycli. Je kan immers ‘van buiten niet zijn wat je van binnen niet bent’.

Passie
Naast mijn werk heb ik een enorme passie voor sporten. Heerlijk om fit te zijn en vitaal te voelen. Je kunt mij dan ook regelmatig zien hardlopen, wielrennen, zwemmen en crossfitten. Ook gaat mijn hart sneller kloppen bij sportduiken en skiën.


Anderen typeren mij als:

Vertrouwen gevend
Ondernemend
Open minded Betrouwbaar

Creëren/inspiratie
Altijd kansen zien
Positief/vrolijk Pragmatische denker

Bouwer
Verbanden zien/ analytisch
Hard op inhoud – zacht op relatie.


Laten we samen wat bouwen.


Copyright AIT Facilitair – Alle rechten voorbehouden

%d bloggers liken dit: